• Начало
  • Условия за ползване и зашита на личните данни

Условия за ползване и зашита на личните данни

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Всички данни и информация, която подавате при заявка за поръчка или съответно попълване на регистрация на сайта ще бъдат ползвани само и единствено за обработка и доставка на поръчката Ви. Също така могат да бъдат използвани с Вашето изрично съгласие при получаване на рекламни бюлетини. Личните Ви данни няма да бъдат споделяни с трети лица, с изключение на куриерската фирма, доставяща направената от Вас поръчка на продукти. Ако желаете да променяте данни в създадената Ви регистрация, това се осъществява от Вашия потребителски профил. Вашият профил може да бъде изтрит, като се свържете с нас на emsi_sofia@abv.bg на тел: 0897 004 333; 0877 961 560. При употребата на онлайн магазина ни, Вие изрично давате Вашето съгласие за събиране и обработване на Вашите данни от www.NewStyle-bg.com .

 

РЕКЛАМАЦИЯ И ЗАМЯНА

РЕКЛАМАЦИЯ

Онлайн магазин www.NewStyle-bg.com уверява своите клиенти, че в 30 дневен срок от датата на получаване, могат да върнат закупена стока при условие, че не е ползвана, че е чиста, без странични миризми (като крем или парфюм), придружена е с оригиналната кутия, етикет и доказателство за закупуване (получени заедно със спецификацията на поръчката).

 

Стоката трябва да бъде изпратена от където е получена с наложен платеж и преглед.

КЪМ ПРАТКАТА ТРЯБВА ДА БЪДАТ ПРИЛОЖЕНИ:

Товарителницата от куриерската фирма.

Ако не бъдат спазени описаните условия, искането за рекламация няма да бъде разглеждано.

Пощенските разходи за рекламираната стока са за сметка на клиента.

При рекламация се връща стойността на изпратената стока, съгласно заявката, като разходите по изпращането на първата заявка са преизчислени и от сумата, подлежаща на връщане, са приспаднати пощенските разходи.

Стока, чието връщане или рекламация не можем да приемем (ако е изпратена след посочения срок; ако не е придружена с товарителница,  без етикети или без кутията ; ако е замърсена) ще бъде изпратена обратно на Клиента за негова сметка.

Рекламации, отнасящи се до механични повреди, възникнали по време на транспорта, ще бъдат разглеждани само въз основа на протокол за рекламация, изготвен в присъствието на куриера.

Пратки с върната стока, които поради неподходяща опаковка са били повредени при транспортирането, ще бъдат връщани на клиента за негова сметка. Молим да не забравите старателно да опаковате и да осигурите целостта на пратката.

 

За всякакви допълнителни въпроси можете да се обръщате към "Отдел обслужване на клиенти" на телефон 0897 004 333; 0877 961 560.

 

ЗАМЯНА

Ако желаете да замените получения продукт за друг, моля свържете се с нас на тел: 0897 004 333; 0877 961 560 за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.

В случай, че размерът на поръчаната и получена стока се окаже несъответстващ, клиентът има възможност да замени закупената стока в срок до 30 дни от датата на получаването й при условие, че върната стока е неизползвана, чиста, без странични миризми (като кремове, парфюми) и в оригинална кутия, с надпис.

 

Стоката трябва да бъде обезопасена от повреждане по време на транспорта и изпратена от където е получена.

Ако не бъдат спазени описаните условия, замяната няма да може да бъде извършена.

Вие поемате транспортните разходи по изпращането на пратката към нас, а ние поемаме ангажимента да получите обратно продукта по замяната.

 

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС!

За всякакви допълнителни въпроси можете да се обръщате към "Отдел обслужване на клиенти".

Сравнение на продукти